Uitleg
Het spel is vrij eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is op de juiste keuzes te klikken! Het spel speelt zich af in een bar waar je drankjes kan bestellen. Dit doe je door in het overzicht van de bar op een bepaald soort drank te klikken. Net zoals in het echte leven vult je blaas zich naarmate je meer drinkt. Rechts boven is een plaatje van je blaas te zien, hierop kan je zien hoe vol hij is. Als hij te vol raakt gaat hij rood knipperen en zal je snel moeten handelen, anders plas je in je broek!

Je kan naar de WC gaan door op het plaatje van je blaas te klikken. Door op de juiste plek in de wc te mikken kan je punten scoren. Let op, hoe meer je gedronken hebt hoe lastiger het is om goed in de pot te mikken!

Tijdens het spelen van het spel zullen er zich verschillende "realistische" scenarios voordoen. Deze scenarios zijn bedoeld om te leren omgaan met bijvoorbeeld groepsdruk. Je vrienden zullen je misschien uitlachen als je geen bier wilt drinken! Ook zal je tijdens het spel af en toe door de barman op je kennis over alcohol getest worden.

Aan het einde van de dag moet je ook weer naar huis. Je kan kiezen uit verschillende vervoersmiddelen. Let op dat je niet dronken in de auto stapt je weet maar nooit wat er kan gebeuren.....

Veel plezier!

Klik hier om het spel te openen.

Klik hier voor de source code