Het spel dat u op deze website vind, is een vernieuwde versie van een eerder project. Voor een eerder multimediaproject hebben we al een spel als dit gemaakt.
Echter vonden we het framework wat we toen gebruikt hebben te beperkt. Daarom hebben we ervoor gekozen om hetzelfde project in een nieuw framework (Flex) te bouwen.
Hierdoor is er meer interactie met de gebruiker mogelijk. Ook wilden we meer leren over dit nieuwe framework en over applicaties maken met behulp van ActionScript.
Verder hadden we het idee dat er meer te halen viel uit de eerste versie van het project. Daarom, en omdat we projecten als deze gewoon leuk vinden, hebben we deze nieuwe applicatie gemaakt.

Wij zijn erg tevreden met het resultaat.. Het was soms best lastig om alle elementen goed met elkaar te laten samenwerken, gelukkig is dit toch gelukt en hebben op deze manier er ook erg veel van geleerd. Helaas hadden we wel een klein beetje te weinig tijd, hierdoor is de applicatie niet altijd 100% stabiel en wil hij nog wel eens uit zichzelf van de verhaallijn afwijken. We zijn van plan dit zelf in de vakantie nog te verbeteren puur omdat we vinden dat het zonde is als we na al dat werk een niet 100% af spel hebben.

Naast dat het voor ons erg educatief was hebben we er ook met erg veel plezier aan gewerkt. We hopen dat andere mensen er net zoveel plezier aan beleven als ze ons spel spelen!

Martien Bonfrer, 1874780
Maurice Groot, 1853279